Villa Duinenberg

VEEL GESTELDE VRAGENQ.       Hoeveel personen kunnen er logeren in Villa Duinenberg?

De capaciteit van het huis is voorzien voor maximaal 10 personen en een baby minder dan 2 jaar op het ogenblik van verblijf.


Q.       Moeten wij onze eigen lakens meebrengen?


Er zijn 6 éénpersoonsbedden, 1 groot tweepersoonsbed (200 x 200) , 1 stapelbed (90 x 200cm) voor 2 personen en 1 babybed aanwezig.  ·Er zijn 10 éénpersoons-donsdekbedden aanwezig. Hoofdkussens, hoofdkussenbeschermers alsook matrasbeschermers zijn aanwezig.

Zelf mee te brengen: 1-persoons dekbedovertrekken, kussenslopen, matrasovertrekken, washandjes en handdoeken.  Voor het 2-persoonsbed is een matrasbeschermer en hoeslaken (200 x 200) aanwezig.


Q.       Om hoelaat kunnen wij arriveren?


Inchecken kan vanaf 17:00 u, uitchecken voor 11:00 u.   Na uw verblijf vraag ik u de woning respectabel achter te laten.  D.w.z. vuilnis in de daarvoor voorziene vuilbakken, vaatwasmachine geledigd en alle huisraad terug op de plaats, dekbedden op elke bed, alsook de kussens.Q.       Zijn huisdieren toegelaten?


Huisdieren zijn niet toegelatenQ.       Moeten wij bijbetalen voor het gebruik van de sauna, energie ?


Wifi, digitale TV, forfait waterverbruik, gas en elektriciteit (35 EUR per dag) zijn in de prijs inbegrepen.  Bij aankomst en vertrek worden de meterstanden genoteerd. Indien het verbruik meer bedraagt dan de forfait, dan wordt dit van de huurwaarborg afgehouden. 

Het meer verbruik wordt aan volgende tarieven bepaald:

  • Electriciteit, per Kwh,  0,90 EUR
  • Gas, per m3, 2,90 EUR
  • Water, per m3, 7,50 EUR


Q.       Moeten wij bijbetalen voor de eindschoonmaak ?


Bij aankomst is het huis volledig gepoetst én ontsmet.  Dit doen we uiteraard ook na Uw vertrek.  Voor deze eindschoonmaak vragen wij 95 EUR éénmalig per verblijf.  Deze 95 EUR is te betalen samen met het voorschot en de waarborg. 


Q.       Hoe kunnen we betalen?


Bij boeking dient U 50% van het huurbedrag te betalen.  Een waarborg van 400 euro, samen met de eindschoonmaak kost van 95 EUR en het resterend saldo huurbedrag, dient betaald te worden  ten laatste 1 maand voor aankomst .  De waarborg wordt binnen één  week na vertrek terugbetaald mits er geen schade is verricht aan de woning.  De betalingsmodaliteiten worden in het U toegezonden contract vermeld.