Villa Duinenberg

VEEL GESTELDE VRAGENQ.       Hoeveel personen kunnen er logeren in Villa Duinenberg?

De capaciteit van het huis is voorzien voor maximaal 9 personen en een baby minder dan 2 jaar op het ogenblik van verblijf.


Q.       Moeten wij onze eigen lakens meebrengen?


Er zijn 6 éénpersoonsbedden, 1 groot tweepersoonsbed (200 x 200) + 1 extra plooibed en 1 babybed aanwezig.  ·Er zijn18 éénpersoons-donsdekbedden aanwezig. Hoofdkussens, hoofdkussenbeschermers alsook matrasbeschermers zijn aanwezig. Zelf mee te brengen: 1-persoons dekbedovertrekken, kussenslopen, matrasovertrekken, washandjes en handdoeken.  Voor het 2-persoonsbed is een hoeslaken (200 x 200) aanwezig.


Q.       Om hoelaat kunnen wij arriveren?


Inchecken kan vanaf 17:00 u, uitchecken voor 11:00 u.   Na uw verblijf vraag ik u de woning respectabel achter te laten.Q.       Zijn huisdieren toegelaten?


Huisdieren zijn niet toegelatenQ.       Moeten wij bijbetalen voor het gebruik van de sauna, energie en/of opkuis?


Grote schoonmaak, Wifi, digitale TV, forfait waterverbruik en elektriciteit (29 euro per dag) zijn in de prijs inbegrepen. Bij aankomst en vertrek worden de meterstanden genoteerd. Indien het verbruik meer bedraagt dan de forfait, dan wordt dit van de huurwaarborg afgehouden. 


Q.       Hoe kunnen we betalen?


Een waarborg van 400 euro dient betaald te worden bij boeking en wordt binnen twee weken na vertrek terugbetaald mits er geen schade is verricht aan de woning.

Copyright © Alle rechten voorbehouden