Villa Duinenberg

STAY SAFE IN VILLA DUINENBERG


OP VAKANTIE GAAN IS MOMENTEEL ONZEKER


Wij begrijpen en steunen de maatregelen die door Belgische overheden worden genomen om deze virus-pandemie in te dammen.  Wij begrijpen ook dat U misschien een eerder geboekte vakantie naar Villa Duinenberg dient te annuleren.  In dat geval bieden wij U de mogelijkheid aan om Uw vakantie naar een later tijdstip om te boeken  (binnen het jaar na de annulatiedatum).   Neem hiervoor gewoon contact op met Catherine.


HYGIËNE IS KEY


   Netheid is altijd een van de belangrijkste aandachtspunten voor zowel de eigenaar als de gasten, maar dat is nu nog meer het geval omdat we allemaal verdere verspreiding van het virus willen voorkomen. Volgens de gezondheidsinstanties is het mogelijk dat iemand COVID-19 oploopt door een besmet oppervlak aan te raken, zoals een deurknop of lichtschakelaar. Het virus kan op sommige oppervlakken enkele uren of zelfs dagen leven. Daarom is het zo belangrijk dat je oppervlakken die veel worden aangeraakt vaak schoonmaakt en desinfecteert,  Voor elk verblijf wordt de woning grondig professioneel gekuisd en zoveel mogelijk ontsmet.  Wij, als verhuurder, desinfecteren alle oppervlakten die door gasten kunnen worden aangeraakt en dit in alle ruimten.


BIJ UW AANKOMST


Catherine heet haar gasten graag persoonlijk welkom.  Kort voor Uw aankomst wordt U per mail toegestuurd hoe U persoonlijk kan inchecken.IK HEB GEBOEKT EN COVID-19 SLAAT TOE


   Indien U, of een van de U vergezellende gasten, de laatste 14 dagen voor uw aankomst besmet bent geraakt en/of in contact bent gekomen met door COVID-19 besmette personen gelieve dan Catherine Himpens te verwittigen.  Zij zal dan samen met U overleggen over alternatieven en/of eventuele annulatie.  Onder geen beding zal U dan toegelaten worden in Villa Duinenberg.


Indien door de huidige COVID-19 maatregelen de reis niet kan doorgaan krijgt U een voucher ter waarde van het gestorte voorschot of wij betalen U het voorschot terug naargelang U wenst.  Bij terugbetaling van het voorschot rekenen we echter wel 25 € administratiekosten aan.
Meer Informatie bij de Belgische Federale Overheid