Villa Duinenberg

BOEK UW VERBLIJF


Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.

 
 
 
 
 
 
 
Ik verklaar mij akkoord om de eigenaar van Villa Duinenberg te verwittigen indien ik 14-dagen voor mijn aankomst in contact ben gekomen met besmette personen of zelf ziek ben geworden of geweest. Dit geldt voor alle aanwezige gasten.
 
 
 

TARIEVEN


Alle boekingstarieven zijn inclusief schoonmaak, WIFI, digitale TV en energiekosten.  Bij boeking dient een voorschot (30% van de huurprijs)  en een waarborg (400 EUR)  te worden betaald.   Het saldo van de totale prijs dient 1 week voor uw aankomst betaald te zijn.

Herstvakantie 2020

Last Minute !

Van zaterdag 31 oktober 2020 t/m zaterdag 7 november 2020.  All in !!

 

 • Herfstvakantie      -    1.099 € ipv 1.300 €


Top seizoen 

Zomervakantie (juli en augustus), kerstvakantie 2021 en paasvakantie.  Tijdens de zomervakantie is het enkel mogelijk om per week te huren

 

 • Midweek (4 nachten)       -    940 €
 • Week (7 nachten)             - 1.550 €
 • Weekend (3 nachten)       - 1.040 €


   

  Hoog Seizoen

  Van 1 mei tot en met 30 september en schoolvakanties (uitgezonderd juli en augustus)

   

  • Midweek (4 nachten)       -    940 €
  • Week (7 nachten)             - 1.300 €
  • Weekend (3 nachten)       -   840 €
  • Weekend (2 nachten)       -   700 €

   


  Laag Seizoen

  Alle perioden die niet onder top- of hoogseizoen vallen

   

  • Midweek (4 nachten)       -    700 €
  • Week (7 nachten)             -    950 €
  • Weekend (3 nachten)       -   700 €
  • Weekend (2 nachten)       -   600 €

   

   

  Wij respecteren Uw Privacy


  Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van de boeking.  Zij zullen in geen geval aan derden worden meegedeeld.  Zoals de wet van de Privacy bescherming stelt kan U ten allen tijde de gegevens die wij van U bijhouden opvragen. 

  Beschikbaarheid van de woning


  Jeugdgroepen worden niet aanvaard (een jeugdgroep is een groep toeristen waarvan er geen drie personen de leeftijd van 30 hebben bereikt).

   

  Voorwaarden


  De geïnteresseerde huurder neemt best contact op via bovenstaand formulier.  Indien deze potentiële huurder een optie wilt, dient deze contact op te nemen via de contactgegevens vermeld op de site. Hierbij moet hij of zij het aantal personen vermelden met bijhorende namen en leeftijden.

  Indien de verhuurder akkoord gaat met de optie, laat zij de huurder dit weten. De huurder kan dan, indien gewenst, overgaan tot reservatie, waarbij hij of zij een getekend exemplaar van de algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement gelijk overmaakt aan de verhuurder. Door deze ondertekening verklaart de huurder meteen dat hij of zij deze documenten grondig heeft doorgenomen en akkoord gaat met de inhoud. De reservatie is definitief bij ontvangst van deze getekende documenten.

  Bij verhuring dient de huurder vijf werkdagen na reservatie een voorschot van 30% van het totale bedrag van de verblijfsduur en de huurwaarborg van €400 te betalen.

  Copyright © Alle rechten voorbehouden