Villa Duinenberg

BOEK UW VERBLIJF


Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op met jou. U kan natuurlijk ook eerst de tarieven raadplegen.


Gelieve ook de check-in/uit regeling te bekijken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij respecteren Uw Privacy


Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van de boeking.  Zij zullen in geen geval aan derden worden meegedeeld.  Zoals de wet van de Privacy bescherming stelt kan U ten allen tijde de gegevens die wij van U bijhouden opvragen. 

Beschikbaarheid van de woning


Jeugdgroepen worden niet aanvaard (een jeugdgroep is een groep toeristen waarvan er geen drie personen de leeftijd van 30 hebben bereikt).

 

Voorwaarden


De geïnteresseerde huurder neemt best contact op via bovenstaand formulier.  Indien deze potentiële huurder een optie wilt, dient deze contact op te nemen via de contactgegevens vermeld op de site. Hierbij moet hij of zij het aantal personen vermelden met bijhorende namen en leeftijden.

Indien de verhuurder akkoord gaat met de optie, laat zij de huurder dit weten. De huurder kan dan, indien gewenst, overgaan tot reservatie, waarbij hij of zij een getekend exemplaar van de algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement gelijk overmaakt aan de verhuurder. Door deze ondertekening verklaart de huurder meteen dat hij of zij deze documenten grondig heeft doorgenomen en akkoord gaat met de inhoud. De reservatie is definitief bij ontvangst van deze getekende documenten.

Bij verhuring dient de huurder vijf werkdagen na reservatie een voorschot van 50% van het totale bedrag van de verblijfsduur te betalen.