Villa Duinenberg

DE BESTE PLAATS

VOOR EEN VAKANTIE MET DE FAMILIE


Niet alleen de woning is de moeite waard ook de streek !

Dichtbij Villa Duinenberg

Op slechts 50 meter is dit het ideaal vertrekpunt om de duinen in te trekken voor een stevige wandeling. De zee is op 950 meter wandelafstand met op de dijk een openbaar openluchtzwembad.


Het Hannecartbos biedt mooie wandelingen en is slechts op 1,5 km afstand te bereiken. De golfliefhebbers komen ook aan hun trekken op 2 km afstand.


In het dorp is het nationaal Navigo visserijmuseum met een landelijke herberg. Iedere vrijdag (juli-augustus) is er een gezellig folklore visfestijn op het plein van het visserijmuseum. De bowling bevindt zich op 800 meter van het huis. De nieuwe golf van Oostduinkerke is op minder dan 2 km makkelijk bereikbaar. Met de kusttram kunnen daarnaast veel plaatsen eenvoudig worden bereikt. De dichtstbijzijnde afrit van de E40 ligt op slechts 3 km van de woning.

 


Plopsa2
Plopsa1
Plopsa4
Plopsa3

PLOPSALAND DE PANNE


Plopsaland De Panne is een themapark van Studio 100 in de Belgische plaats  Het themapark is genoemd naar de kinderprogramma's Kabouter Plop en Samson en Gert van Studio 100.MEER INFO

Golf1
Golf3
Golf2
Golf4
GolfKoksijde

GOLF TER HILLE


Koksijde Golf ter Hille is een Belgische golfclub in Koksijde (deelgemeente Oostduinkerke) in West-Vlaanderen.

Het golfcomplex van 84 hectare sluit aan bij een zone waar ook andere sportactiviteiten plaatsvinden. Naast het terrein bevindt zich een sportcentrum en een fitness.


MEER INFO

Hannecartbos 2
Hannecartbos
Hannecartbos 3
IMG_E3933
IMG_E3932
IMG_E3931

HANNECARTBOS


Het Hannecartbos werd in de jaren twintig van vorige eeuw aangelegd op een gebied van graslanden en duinakkertjes. Aan de noordoostelijke rand bevindt zich grasland, evenals aan de zuidrand, waar bovendien nog een kleine zone vroegmiddeleeuwse kopjesduinen voorkomt. Hier en daar vertoont het bos nog parkachtige trekjes, zoals een verwilderde dreef met de bomen netjes in het gelid.


MEER INFO

Navigo1
navigo 2
Navigo 5
NAVIGO Museum
Navigo 3

NAVIGO MUSEUM


In het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum maak je kennis met de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche IJslandvaarders en de garnaalvissers te paard. De rijke museumcollectie verenigt erfgoed, kunst, ambacht en natuur van de Noordzee. Wist je dat je er ook echte Noordzeebewoners kunt ontmoeten?


MEER INFO

Delvaux 1
Delvaux 2
Delvaux Museum
Delvaux 3

FOUNDATION PAUL DELVAUX MUSEUM


Het PAUL DELVAUX MUSEUM in St. Idesbald toont op meer dan 1000m2 aan vernieuwde ruimte de grootste verzameling ter wereld van deze internationaal befaamde kunstenaar. 
Naast de permanente collectie, met een vaak vernieuwde scenografie, organiseert het museum elk jaar tijdelijke tentoonstellingen met nieuwe perspectieven op een complex en gevarieerd oeuvre.


MEER INFO

De Westhoek
Westhoek 2
Westhoek 3
Westhoek 4
IMG_6434

DE WESTHOEK


Na een bezoek aan de historische stadjes zoals IeperPoperingeVeurne en Diksmuide is het onthaasten op de fiets. Je komt langs kleine, idyllische dorpjes. s' Avonds kun je aanschuiven voor streekgerechten zoals Potjesvleesch, een Schelle van de Zeuge en natuurlijk de hoppekeuken. Dorstigen kunnen, na een bezoek aan een brouwerij, proeven van één van de vele streekbieren of met een aperitief uit de grensstreek: Picon.


MEER INFO